Qbryte Kabelzuil 45, aluminium met losse deksel in wit of zwart

Introductieprijs
Bestel

Qbryte heeft een installatiezuil/energiezuil ontwikkeld die geschikt is voor de module/systeem-45 mm contactdozen. De modules kunnen eenvoudig in de zuil geklikt worden. Hiermee wordt een slanke kabelzuil gemaakt waarin direct 230V aansluitingen gemaakt kunnen worden. Deze kunnen ook uitgevoerd worden met een Schuko of GST18 aansluiting waardoor stekerbaar installeren mogelijk is. In wit (RAL9016) en zwart (RAL9005) microstructuur beschikbaar.

kabelzuil 45
kabelzuil 45 met snelspansysteem

kabelzuil 45 top
kabelzuil 45 utp + stopcontact

kabelzuil 45 top
kabelzuil 45 utp + stopcontactDeze slanke installatie-/energiezuil van 68 x 68 mm is de oplossing voor het snel monteren van uw elektra en andere aansluitingen. Door het snelspan klemsysteem met veercompensatie voor het eenvoudig plaatsen en vastzetten. Het plaatsen of verplaatsen van een zuil zal slechts enkele minuten tijd vragen. Door de modulaire opbouw van de WCD's en UTP-/Keystonehouders kunt u het product modulair customizen.
Uitgevoerd in gerecycled aluminium. Met het herkenbare Qbryte design waardoor deze naadloos in de omgeving zal opgaan. Leverbaar in wit en zwart structuurcoating, en in de verstelbare lengtes van 3,00 tot 3,30 m, van 3,30 tot 3,60 m en van 3,60 tot 3,90 m.

Wordt compleet geleverd inclusief:

 • manchet voor plafonddoorvoer
 • kabelbeschermer voor bovenzijde
 • klemsysteem voor plaatsing zonder schroeven
 • voet aan onderzijde
 • aardingsysteem van de diverse metalen onderdelen
 • optioneel gemonteerd leverbaar met stopcontacten en/of Cat6a netwerkpoorten

Geschikt voor diverse modules/systeem 45 mm contactdozen, zoals onder andere:

 • Honeywell-PEHA  Concept 45
 • OBO/Betterman Connect 45
 • Hager Gallery (voorheen Systo)
 • Mennekes snap-in
 • LeGrand Mosaic
 • Kindermann Konnect flex 45
 • Delock EASY 45

Wij hebben speciale keystonehouders ontwikkeld, zodat deze mooi integreren met onze paal. Bij gebruik van de keystonemodules moet u rekening houden met de beperkte inbouwdiepte van de kabelzuil. Wij raden u dan ook aan om haakse adapters te gebruiken voor de UTP aansluitingen.

Kabelzuil 45 keystone houder in wit of zwart

Bestel

2 of 4 voudige Keystone houder voor de Qbryte kabelzuil45

Deze keystone plaat bevat 2 of 4 gaten waar een standaard keystone in geplaatst kan worden. Doordat deze dezelfde uitstraling heeft als de deksel van de kabelzuil45 vormt het een geheel.

Verkrijgbaar in wit en zwart, en met ruimte voor 2 of 4 keystones

LET OP: vanwege de geringe diepte in de kabelzuil, passen rechte keystones over het algemeen NIET. We leveren daarom ook uitsluitend haakse keystones.

Kabelzuil 45 keystone Cat6A voor draad met massieve kern in wit of zwart

Bestel

2 of 4 voudige Keystone Cat6A voor Qbryte kabelzuil45

Deze keystonehouder bevat 2 of 4 keystones Cat6A voor montage van massieve UTP Cat6a kabel. De keystones zijn een haakse uitvoering waardoor de kabels direct richting bovenzijde worden gemonteerd. Doordat deze dezelfde uitstraling heeft als de deksel van de kabelzuil45 vormt het een geheel.

Verkrijgbaar in wit (RAL9016) en zwart (RAL9005) microstructuur, en met ruimte voor 2 of 4 keystones

Kabelzuil 45 keystone Cat6A voor patchkabel in wit of zwart

Bestel

2 voudige Keystone houder voor de Qbryte kabelzuil45

Deze keystone houder bevat 2 keystones Cat6A met een doorkoppeling. Hierdoor kan in de kabelzuil een patchkabel worden aangesloten naar de rest van het netwerk. Doordat deze dezelfde uitstraling heeft als de deksel van de kabelzuil45 vormt het een geheel.

Verkrijgbaar in wit (RAL9016) en zwart (RAL9005) microstructuur, en met ruimte voor 2 keystones

Hager Gallery Contactdoos 2 voudig in wit of zwart

Bestel
Hager Contactdoos WXF472N/B voor montage in onze kabelzuil45.

Deze contactdoos van Hager past prima in de kabelzuil45. In combinatie met een keystone paneel wordt de zuil daarmee een aanwinst in uw kantoor. Verkrijgbaar in wit en zwart.

Hager Gallery Contactdoos 3 voudig in wit of zwart

Bestel
Hager Contactdoos WXF473N/B voor montage in onze kabelzuil45.

Deze contactdoos van Hager past prima in de kabelzuil45. In combinatie met een keystone paneel wordt de zuil daarmee een aanwinst in uw kantoor. Verkrijgbaar in wit en zwart.

Hager Gallery trekontlasting

Bestel
Hager trekontlasting WS130 ten behoeve van de contactdozen.

Voor het aansluiten van de contactdozen in de kabelzuil adviseren wij ten sterkste om hiervoor deze trekontlasting te gebruiken. Hierdoor wordt voorkomen dat de netaansluiting uit de contactdoos kan worden getrokken en tevens wordt de aanraakveiligheid gewaarborgd.

Hager Gallery doorverbinding

Bestel
Hager doorverbinding WS120 ten behoeve van de contactdozen.

Met behulp van deze doorverbinder kunnen 2 contactdozen WXF47* direct aan elkaar gekoppeld worden. De contactdozen komen dan strak tegen elkaar aan te liggen.

Aansluitkabel 5m

Bestel

Extra set aardkabels en clipjes

Bestel
Drie aardbeugeltjes met bijbehorende bedrading