Qbryte Kabelzuil Mini 375, 300 of 270 cm met revolutionair klemsysteem! Eenvoudig om te bouwen tot energiezuil, aluminium

Nieuw!
Bestel
QBryte
Bestel grotere aantallen voor tot 12% korting

De nieuwe Qbryte vierkante aluminium kabelzuil is voorzien van een uniek klemsysteem waardoor de kabelzuil niet meer vastgeschroefd hoeft te worden aan vloer en plafond. Deze constructie wordt ook wel spanzuil genoemd. Deze stijlvolle verticale kabelgoot zorgt voor een eenvoudig wegwerken van de bekabeling. Als optie is deze aluminium kabelzuil ook leverbaar met stopcontacten zodat het een energiezuil vormt, en een VESA montageplaat voor beeldschermen of tv's. Door de vormgeving is de verticale kabelgoot prima geschikt om naast een buro te plaatsen in kantoor of receptie. Het in de verticale kabelgoot geintegreerde spansysteem is eenvoudig op lengte in te stellen voor een perfecte passing.

De kabelzuil slechts 2 centimeter naar boven drukken, schuin wegkantelen en vervolgens in omgekeerde volgorde op zijn nieuwe bestemming terugplaatsen! Zo plaatst u de spanzuil snel en probleemloos op zijn plaats. Perfect voor het beschermen en wegwerken van al uw kabels van vloer of werkplek naar plafond en andersom. De aluminium kabelzuil is voorzien van twee kabelkanalen die afgewerkt zijn met borstels. Eén van de zijden is tevens voorzien van een interne montagerail, aan deze montagerail zijn eenvoudig VESA-platen en/of Bachmann stekkerblokken te monteren. Met onze verticale kabelgoot wordt uw werkplek een stuk opgeruimder en dat werkt natuurlijk veel plezieriger.

 • Vervaardigd uit gepoedercoat gerecycled aluminium
 • Kleur: wit (RAL 9016) , zwart (RAL 9005); beperkt beschikbaar: zilvergrijs (RAL 9006 metallic) op=op
 • Voorzien van witte plafondmanchet bij alle uitvoeringen
 • Gepoedercoat met minerale lak met microstructuur voor luxe uitstraling
 • Buitenmaat 47 x 47 mm
 • In de lengtes 270 cm, 300 cm, 375 cm of op maat gemaakt tot maximaal 375 cm verkrijgbaar! En is door het verder naar buiten plaatsen van de pen geschikt voor een plafond tot 390 cm. Optioneel kunnen de buizen ook verlengd worden door middel van een koppeling in de montagerail.
 • Voor extra hoogte kan er ook een extra lange stift gebruikt worden tot een hoogte van 450 cm; neem hiervoor contact met ons op.
 • Eenvoudig zelf op maat te zagen met een metaalzaag. Met een afkortzaag voorzien van een zaagblad geschikt voor aluminium is het nog eenvoudiger
 • Binnen 5 minuten te plaatsen
 • Rubber voet- en topsteunen, voor stevige plaatsing zonder boren en schroeven, ook uitermate geschikt voor gladde ondervloeren zoals PVC, marmoleum, natuursteen, hout, etc.
 • De borstelafsluiting is gemaakt van mohair, waardoor de haartjes zacht zijn en niet snel zullen verbuigen bij intensief gebruik. Ze keren terug naar oorspronkelijke staat
 • Twee gescheiden kabelkanalen voor bijvoorbeeld stroom en netwerk
 • Met de Bachmann Step stopcontactdozen (voorzien van de daarvoor ontwikkelde montagebeugels passend op de montagerail) maakt u eenvoudig een energiezuil
 • Met de VESA montageplaat hangt u snel een beeldscherm aan de kabelzuil
 • Luxe Qbryte design en afwerking
 • Garantie: 10 jaar
 • Klik hier om de handleiding te bekijken
 • Bekijk hier de montagevideo


Voor de juiste maat geeft u Hoogte-A en Hoogte-B aan ons door. Wij zagen dan de kabelzuil op maat, en monteren het verenpakket zodat u deze direct kunt plaatsen.

U kunt de kabelzuil eenvoudig monteren door deze tegen het plafond te drukken, deze iets op te tillen en dan op zijn plaats te zetten.

Qbryte kabelzuil mini netjes door systeemplafond

Een stijlvolle kabelzuil die met een veersysteem gemonteerd wordt

Qbryte kabelzuil mini met VESA adapter en monitor

Met de optionele VESA montage kunt u uw monitor boven uw werkplek hangen

Qbryte kabelzuil mini met gekoppelde Bachmann Step contactdozen

Met Bachmann Step contactdozen heeft u direct stroom op uw werkplek

Bachmann Step stekkerblok, voorzien van materiaal voor montage op Qbryte Minizuil/Energiezuil en Buiszuil V2 en V2 duo

Bestel
Bachmann

Montagesysteem voor de Bachmann Step stekkerblokken voor montage op de aluminium kabelzuil mini en Buiszuil V2 voor het creëren van een energiezuil.
Snelle montage mogelijk door de GST18 kabels en bijgeleverd gereedschap.

Geschikt voor de 3 en 5punts contactdozen van Bachmann Step. U kunt de stekkerblokken ook gekoppeld monteren, voor 6,8,10 of nog meer stopcontacten op de verticale kabelgoot zodat u eenvoudig een energiepaal creert.
Elk stekkerblok is voorzien van montagebeugels voor de Qbryte kabelzuil mini en Buiszuil V2 inclusief bouten, moeren en inbussleutel.

Alle onderdelen worden meegeleverd

Monteer de beugels aan het stekkerblok en de boutjes en moertjes door de gaatjes

Plaats het stekkerblok op de rails en draai de boutjes vast

Bachmann Step ALU stekkerblok, opties USB lader en UTP6A poorten, voorzien van materiaal voor montage op Qbryte Minizuil/Energiezuil en Buiszuil V2

Bestel
Bachmann
  Levertijd:14 dagen


Montagesysteem voor de Bachmann Step Alu stekkerblokken voor montage op de aluminium kabelzuil mini en Buiszuil V2 voor het creëren van een energiezuil.
Snelle montage mogelijk door de GST18 kabels en bijgeleverd gereedschap.
2 vaste stopcontacten en 2 zelf te kiezen invullingen.

U ziet hier een voorbeeld met 2 stopcontacten, een dubbele USB lader (totaal 15,5W) en een dubbele UTP cat6A aansluiting.

De Bachmann Step Alu met 2 zelf te kiezen invullingen en montageset voor de Kabelzuil-Mini en Buiszuil V2. U kunt de stekkerblokken ook gekoppeld monteren, voor 8 of meer stopcontacten op de verticale kabelgoot zodat u eenvoudig een energiepaal creert.
Elk stekkerblok is voorzien van montagebeugels voor de Qbryte kabelzuil mini en Buiszuil V2 inclusief bouten, moeren en inbussleutel.

Alle onderdelen worden meegeleverd

Monteer de beugels aan het stekkerblok en de boutjes en moertjes door de gaatjes

Plaats het stekkerblok op de rails en draai de boutjes vast

VESA plaat met materiaal voor montage op Qbryte Minizuil/Energiezuil en Buiszuil V2 en V2 Duo

Bestel
QBryte
Met deze VESA adapter voor de Kabelzuil mini en Buiszuil V2 hangt u eenvoudig een beeldscherm op. Zo kunt u meteen de kabels netjes wegwerken via de verticale kabelgoot.

Eenvoudige montage op de adapter rail in de kabelzuil mini. Geschikt voor monitoren met een VESA montage van maximaal 100x100mm.

 • Inclusief de benodigde bouten voor montage op profiel.
 • Montage mogelijk aan één kant van de kabelzuil

Snelle montage op de kabelzuil

monteer de boutjes en hamerkopmoeren
monteer de boutjes en de hamerkopmoeren op de plaat

en schroef deze vast met de bijgeleverde inbussleutel